Cégeknek 2019-10-17T07:30:13+00:00

Mi lenne, ha a munka csupa móka
és szórakozás lenne?

Változtasd vállalati tréninget játékká!

A Seppo egy olyan webes platform, melynek segítségével bármely tréninget magával ragadó, interaktív játékká változtathatsz. A játék készítése egyszerű: hozd a tartalmat, a Seppo pedig játékosítja.

A játékosok mobilkészülékek segítségével vesznek részt. A Seppo játékait játszhatjátok zárt térben vagy kint a szabadban, tréningeken vagy bármilyen céges eseményen.

Hozd a tartalmat, a Seppo pedig játékosítja.

Mit lehet játékosítani?

  • Toborzást

  • Új alkalmazottak eligazítását

  • Csapatépítést

  • Marketingkommunikációt

A játékosítás mindenhez motivációt és nagyobb elköteleződést biztosít. Játékosíthatod a belső tréningeket vagy készíthetsz játékokat viszonteladóidnak, beszállítóidnak, ezzel megkönnyítve a termékek vagy szolgáltatások megismerését. Játékosítsd a céges napokat, hogy mindenki jól érezze magát! A közösségi megosztásnak köszönhetően jól használhatók ezek a játékok a marketing és kommunikációs tevékenységedhez.

Egy új módja a tanulásnak és fejlődésnek.

A kulcs az interakció

A Seppo-val szabadjára engeded az munkatársaidban rejlő erőt. Fejleszd a csapatod: együttműködés, tárgyalási készség, kommunikáció. Biztosítsd, hogy a HR csapat minden válsághelyzettel megbirkózzon, készítsd fel a sales csapatodat, hogy gyakorlatba ültesse át a tudását – a Seppo alkalmazkodik az igényeidhez. Hozzáértő csapatunk segít a terv elkészítésében, hogy a legtöbbet hozhasd ki a tréningekből.

A Seppo játékok bármelyik tréninget interaktívvá teszik. A tréning nem az információ átadásáról, hanem kétoldalú kommunikációról és a visszajelzésről szól. A Seppo-val tanulhatsz a munkatársaidtól, miközben ők is tanulnak tőled. A játékban adott válaszok lehetnek videók, fotók, hanganyagok vagy szabadon szerkesztett szövegek. Ennek köszönhetően sokkal jobb betekintést kaphatsz a gondolataikba és kételyeikbe. Egy ilyen visszajelzés az egész csapatnak és a vezetőnek is különösen hasznos.

Játékosítás erős pedagógiai háttérrel

A gamifikáció minden korosztályban segíti az ismeretátadást.

Gyökereink a finn oktatási szektorból erednek, a Seppo-t oktatásra és tanulásra fejlesztettük. Küldetésünk a kezdetektől a tanárok támogatása: könnyebben bevonhassanak és motiváljanak minden diákot. Most ezeket a tapasztalatokat ültetjük át a vállalati világba. A játékkal való tanulás ugyanolyan hasznos a felnőtteknek is, mint a gyerekeknek.

A valós idejű visszajelzés és az aktív részvétel kiemelt szempont ha tanulásról van szó. A Seppo-val a oktatás hatékony, mégis szórakoztató.

A Seppoban sok különféle játékelem megtalálható: pontrendszer, toplisták, jelvények, pályaszintek és meglepetés feladatok. Ezekkel bármilyen tematika igazán izgalmassá tehető. A játék vezetője folyamatos visszajezésekkel támogathatja, motiválhatja a résztvevőket. A feladatok így valódi kihívássá, teljesítésük igazi sikerélménnyé válik.

Bármi a cél, a játékosítás jól működik. Legyen szó az ügyfelek jobb kiszolgálásáról, vagy a vállalati értékek és új stratégiák elsajátításáról. A gamifikáció jó módja annak, hogy egy kötelező tréninget, nehezen érthető, vagy kissé unalmas tananyagot izgalmassá és érdekessé varázsoljunk.

Indulhat a játék?

Érdeklődjön vagy kérjen ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!