A játék előtt 2019-10-10T12:29:00+00:00

A JÁTÉK ELŐTT

Hogy nyitom meg a Seppot?

A Seppot egy böngészőn (lehetőleg Chrom vagy Safari) keresztül használhatja. Menjen a https://play.seppo.io oldalra és lépjen be Instruktorként vagy Játékosként, attól függően, hogy 1) létrehozni vagy indítani, vagy 2) játszani szeretne-e egy játékot.

Hogy választom ki vagy változtatom meg a játékteret?

A játék beállításai között kiválaszthatja és megváltoztathatja mind az élő térképet, mind a statikus térkép képeket. Klikkeljen az ide tartozó térkép ikonra, és számítógépe tárhelyéről válassza ki azt a képet, amelyet játéktérként kíván használni. Ha kiválasztotta a megfelelő képet, görgessen le, és mentse el a képet. A játékteret annyiszor változtathatja meg, ahányszor csak szeretné. Mindazonáltal, ha a játékteret élő térképről statikus térképre változtatja, azzal a feladatsorok egy helyre kerülnek. Ezek után azonban ismét a térkép azon pontjaira húzhatja az egyes feladatokat, ahová kívánja.

Létrehoztam egy játékot egy élő térképen. Megváltoztattam a játékteremet és most minden feladatsorom eltűnt. Hová lettek?

Amennyiben megváltoztatta egy élő térkép helyét, a feladatok automatikusan átkerülnek az új helyre, de megmarad az eredeti ráközelítési szintjük. Ha nem látja őket, próbáljon meg állítani a ráközelítés mértékén.

Amennyiben az élő térképet egy térkép képére cserélte, vagy fordítva, akkor a feladatai egymásra helyeződnek. Emiatt úgy tűnik, mintha csak egyetlen feladat lenne a játéktéren, de valójában minden feladata ott van. Nem kell mást tennie, mint széthúznia őket, és elhelyezni minden a kívánt helyre.