Seppo tartalomtár 2019-10-10T12:45:45+00:00

ÚJ JÁTÉK LÉTREHOZÁSA

Seppo tartalomtár

Hogyan használjam a Seppo tartalomtárat?

A Seppo tartalomtára használhatja újrahasználható, előre elkészített játékok keresésére, vagy hogy inspirációt gyűjtsön saját játékához. A tartalomtárhoz a kezdőképernyőjén fér hozzá, ahol a játékok között kategóriák alapján kereshet.

Kimásolhat egy játékot, majd a játék neve melletti kék zászlóra kattintva rögzítheti a saját kezdőképernyőjén. Miután kimásolt egy játékot, az megjelenik a kezdőképernyőjén, ezután pedig saját tanítási igényeinek megfelelően alakíthatja. A feladatok mellett a játékteret is megváltoztathatja.

 

Kimásoltam egy játékot a tartalomtárból és módosítottam. Ezzel elrontottam az eredeti játékot?

Miután kimásolt egy játékot a tartalomtárból, bármilyen változtatást eszközölhet rajta. Az eredeti játék változatlan állapotban marad a tartalomtárban. A kimásolt játékot azonban nem oszthatja meg másokkal a tartalomtárban, akkor sem, ha időközben megváltoztatta.

Amennyiben létre akar hozni egy olyan játékot, amelyet azután megoszthat a tartalomtárban, akkor új játékot kell létrehoznia a kezdőképernyőjén. Továbbra is meríthet ötleteket a többi felhasználó játékaiból. Emellett hozzáadhatja más felhasználók egyes feladatait a saját játékához, ha feladatokra keres a tartalomtárban. Ezeket a feladatokat a saját játékén belül meg is változtathatja.