Linkek, képek, audiofájlok hozzáadása és létrehozása 2019-10-10T12:40:40+00:00

ÚJ JÁTÉK LÉTREHOZÁSA

Linkek, képek, audiofájlok hozzáadása és létrehozása

Mi történik a feladataimmal, ha megváltoztatom a térkép képet?

Amennyiben élő térképet használ, és megváltoztatja a játéktér helyszínét, a feladatok áthelyeződnek az új helyszínre. Eközben megőrzik az eredeti ráközelítés mértékét; ha nem látja őket, próbáljon meg állítani a ráközelítés mértékén.

Amennyiben élő térképről térkép képre vált vagy fordítva, akkor feladatai az új játéktéren jelennek meg. A feladatok egymás tetején helyezkednek majd el. Válassza szét őket úgy, hogy a feladatpontokat az új játéktéren kiválasztott helyükre húzza.

Hogy adhatok linkeket és képeket a feladataimhoz?

Linkeket és képeket a feladatszerkesztő ablak eszközei segítségével adhat hozzá.

Linkek hozzáadása a feladathoz:

  • Másolja ki a hozzáadni kívánt linket.
  • Kattintson a Link ikonra és adja hozzá a linket az url-mezőhöz.
  • Ha kívánja, változtassa meg a szöveg formátumát, majd kattintson az OK-re.

Kép hozzáadása a feladathoz:

  • Nyomja meg a Kép hozzáadása-t a szerkesztő ablak felső szélén
  • Válassza ki a hozzáadni kívánt képet és nyomja meg az OK-t
  • A képbeállításokban állítsa be a kép méretét, majd nyomja meg az OK-t. Az ideális kép méret kevesebb, mint 600 px oldalanként.

Hogy hozhatok létre audio- és video-gyakorlatokat?

Feladatait hang- vagy video-file-okként is létrehozhatja.

Amennyiben számítógépén hozza létre a feladatokat, akkor azokat egy külön készüléken kel rögzítenie, majd ezután a számítógép file-jai közül hozzáadni a feladat mezőhöz. Amennyiben feladatát mobilkészülékén vagy tableten hozza létre, úgy a feladatot közvetlenül a készülékére is rögzítheti és a gyakorlatot azonnal el is mentheti.

Gyakorlatához hozzáadhat szöveget, linkeket vagy képeket is.

A játékosok csak online állapotban tudják megnyitni a hang és video file-okat. A szöveg és képek azonban offline állapotban is elérhetőek.

Ha videókat, képeket vagy hangfile-okat használok a feladataimban, vannak bármilyen megkötések a klipek számát vagy a file-ok méretét illetően?

A hang és video-file-ok nem töltődnek le a játékosok készülékeire, hanem közvetlenül a szerverről kerülnek lejátszásra. Ebből kifolyólag nincsenek megszabások a file-ok mennyiségét vagy méretét illetően. Mivel a játéknak nincs szüksége nagy felbontású képekre, ezért a file-méretek ésszerű keretek között tartása érdekében azt ajánljuk, hogy a képeket 1000px alá csökkentsék. Amennyiben a játék támogatja az offline részvételt, a képek letöltésre kerülnek a készülékek tárhelyére.