Különböző feladattípusok 2019-10-10T12:36:16+00:00

ÚJ JÁTÉK LÉTREHOZÁSA

Különböző feladattípusok

Kreatív feladat – valós idejű értékelés

A kreatív feladatok nyújtják a legnagyobb teret a játékosok és játékkészítők kreativitásának. Ennek a feladattípusnak csak a képzelete szabhat határt. Hozza létre egyedi feladatát, adja meg a válaszadás módját (szöveg, kép, video, hangfelvétel) és a maximális elérhető pontszámot, majd, ha elkészült, mentse el a feladatot.

A kreatív feladatokat a játék instruktorai osztályozzák. A játékosok a kreatív feladatokra nem kapnak automatikus pontszámot.

 

Egyszeres választás – automatikus értékelés

Az egyszeres választást a létrehozásukkor osztályozzák, a játékosok automatikusan megkapják az értékelést. A szerkesztő segítségével hozza létre a feladatot, és ha szükséges, adjon hozzá linkeket és képeket is. Ezután adja meg a válaszlehetőségeket. Minden lehetőségnek megadhatja az értékét (a helytelen válaszokra is adhat pontot), majd válassza ki a helyes választ. Minden válaszlehetőségre beállíthat egyedi magyarázatot.

 

Többszörös választás – automatikus értékelés

A többszörös választás automatikusan értékelt feladat, ahol a játékosok több választ is megjelölhetnek. Minden válaszlehetőséget külön osztályozhat. Amennyiben automatikus értékelést használ, az mindig ugyanaz lesz, akárhány választ jelölt is meg a játékos.

 

 Mondat kiegészítés – automatikus értékelés

A mondat kiegészítés során a játékosnak üres cellákba kell beírnia a helyes választ. A szerkesztő segítségével írjon be egy mondatot, majd mozgassa a kurzort oda, ahova a játékosnak a hiányzó szót kell majd beírnia, és nyomja meg az Üres mező hozzáadása-t. Írja be az elfogadható válaszokat és adja meg a szerkesztő alatt az elérhető pontszámot.

 

Párosítás – automatikus értékelés

A párosításos feladatban a játékosnak meg kell találnia a helyes párokat. A párok állhatnak szövegből, képből, vagy mindkettőből. A szerkesztőbe írjon egy feladatot, adja meg a párokat és az egyes párokért járó pontszámot. Mentsen.