Játék instruktorok 2019-10-10T12:48:17+00:00

ÚJ JÁTÉK LÉTREHOZÁSA

Játék instruktorok

Lehet a játékomban egyszerre több instruktor?

Igen, annyi instruktort adhat hozzá, amennyire csak szüksége van. Instruktorokat az instruktori nézet játék résztvevőin keresztül adhat hozzá.

Hogyan oszthatom meg játékomat a tartalomtárban?

Miután a játék elkészült, megoszthatja a seppo tartalomtárban, hogy mások is megtalálják és ötletet meríthessenek belőle saját tanításukhoz. Az instruktori játékterén menjen a sync ikonra és töltse ki a szükséges adatokat. A játékhoz az Ön nevét fogják csatolni, még akkor is, ha közben valaki kimásolja a játékot a tartalomtárból. Megtartja a játékával járó jogokat, de seppo platformon történő másolást és újrafelhasználást engedélyezi. Kérjük, további információért olvassa el a felhasználási feltételeket.

A játékom automatikusan megosztásra kerül a tartalomtárban?

Nem. Ön döntheti el, hogy meg kívánja-e osztani a játékait másokkal. A játékok, amelyeket nem kíván megosztani, a kezdőképernyőjén maradnak, ameddig nem törli őket.

Kipróbáltam a játékomat játékosként. Hogyan törölhetem a játékból a tesztválaszaimat, mielőtt neki kezdenék a diákjaimmal?

Játékáról készíthet egy tiszta másolatot. Felhívjuk a figyelmet, hogy a játék másolásával megváltozik annak PIN kódja is. Amennyiben nem akar másolatot készíteni, úgy kitörölheti a csapatokat is a játék résztvevői közül.

A résztvevők törlésével kiürül az eredménytábal, ám a törölt csapatok válaszai továbbra is ott maradnak a játék feladatinál, ahol értékeli azokat.

Beállíthatom a feladatok sorrendjét?

A feladatok megjelennek a térképen, a játékosok pedig kiválaszthatják, hogy milyen sorrendben oldják meg őket. Ez az egyik módja annak, hogy a játék autonómiát kapjon. Amennyiben azt szeretné, hogy a feladatokat adott sorrendben végezzék el, elnevezheti a gyakorlatokat számsorrendben, és utasíthatja a játékosokat, hogy kövessék a megadott sorrendet.

Egy másik módja annak, hogy sorba rendezze a gyakorlatokat, ha a játék kezdetekor csak néhány feladat van megnyitva. Ebben az esetben bizonyos gyakorlatok le vannak zárva, és ezeket Ön nyitja meg menet közben. A feladat ikon segítségével nyithat meg és zárhat le feladatokat. A lezárt feladatok az instruktori játéktérben feketével jelennek meg, a játékosok térképén pedig egyáltalán nem láthatók, amíg Ön meg nemnyitja őket.

Ha játéktere kép, nem pedig élő térkép, akkor megadhat feladatpontokat a képen is, ha kívánja.